Två fynd från den trevliga mässan i Hällekis, Celestin från Madagaskar, Pyrit från Spanien samt en bild på mitt experiment att oxidera vanlig kopparkis till ”påfågelkoppar”

IMG_1754b IMG_1758b IMG_1773b

3 Svar på “Nytt från Kinnekulle-mässan”
  1. Conny L skriver:

    Synd att man missade den mässan, ska försöka planera in den till nästa år. Ska du till Västerås?

  2. admin skriver:

    Kul att höra av dig Conny. Ja, Kinnekulle-mässan var supertrevlig, i alla fall för oss utställare med umgänget på kvällarna. Jag o frun åker nog både till Västerås och Stockholm om vi har möjligheter men bara som besökare eftersom vi sålt slut på allt överskott nu. Hoppas allt är bra med dig!

  3. Conny L skriver:

    Allt är bara bra här uppe i Lappland. Arild och jag ställde ut på Eidsfoss-mässan under tre dagar i juli. Det var cirka 30 grader varmt under både lördagen och söndagen, så tillströmningen av folk var sisådär. Den stora behållningen var att jag fick tag på en liten stuff med synligt guld från Harnäs i Årjäng, en anhopning med flagor på cirka 5×5 mm, vilket väl får anses bra för ett svenskt fynd. Ska försöka ta mig till Västerås detta år, funderar även på att ställa ut.

  4.  
Lämna ett svar