Äntligen lite nya mineralbilder. Dessa är tagna idag på några nyare stuffer ur min samling. Det är Dioptas Tsumeb Namibia, Koboltkalcit Zaire, Azurit Marocko, Atacamit Chile, Kakoxenit Svappavaara och Hematit Marocko. Klicka på bilderna så öppnas de i nytt fönster.

dscf0470bdscf0497b1dscf0511bdscf0521bdscf0537bdscf0554b

4 Svar på “Nytt att beskåda”
 1. Björn Holmbom skriver:

  Mycket snygga bilder som vanligt, kakoxenit,en från svappa såg fin ut..

 2. admin skriver:

  Tack Björn. Kakoxeniten var väldigt svår att fotografera, det är väldigt smått, knappt man kan se kristallerna med lupp, bättre med mikroskop, så det är nog egentligen inget bra exemplar. Med blotta ögat ser stenen mest ut att ha lite gul beläggning.

 3. Björn Holmbom skriver:

  Men foto var ändå fint 🙂

 4. Conny skriver:

  Japp, finfina bilder!
  Dioptasen kanske ska vara lite grönare, vet att dom är svåra att få till 🙂

 5.  
Lämna ett svar