Det är inte ofta det dyker upp nya svenska sidor med geologisk inriktning men nu har en ny websida som heter Geoversum uppstått och innehåller redan en hel del läsvärt. Klicka här för att surfa vidare dit.

2 Svar på “Geoversum, ny svensk geologisida”
  1. Niklas skriver:

    Jag tittade på sidan och kan konstatera att den har kommentarsfunktionen avstängd. Tråkigt, för den tappar mycket av sitt värde på grund av det. När det gäller resmålen hade det säkert varit bättre om det hade gjorts som en wiki där besökarna själva kan lägga till information. Nu känns sidan lite som en katedral (läs gärna katedralen och basaren, http://home.swipnet.se/swi/KatB-se.html).

  2. Uffe skriver:

    Enkel förklaring, det är ingen blogg eller wiki !! Det är en traditionell webb sajt där tyngdpunkten ligger på information till alla som tycker Paleontologi och Geologi är intressant, framför allt till dem som kanske är nybörjare och vill lära sig mer. Det kommer att växa fram mer allt eftersom, t.ex. just nu håller jag på med en serie om hur man fotograferar sina mineraler / fossiler.

  3.  
Lämna ett svar